Kako saznati ima li muž ljubavnicu

Nisu svi parovi savršeni, mnogi iz nekog razloga gube nekadašnji sklad i zadovoljstvo što su u blizini svoje srodne duše. Često se takve situacije završe izdajom od strane muškarca, rjeđe - razvodom. Predstavnici jake polovice udobno su se smjestili ispod krila njegove supruge, ali istodobno, nisu imali ništa protiv zagrijavanja u krevetu svog ljubavnika. Kako shvatiti da je to istina? Idemo zajedno.

Kako saznati ima li muž ljubavnicu

Znakovi nevjere

Ako se pomisao da je čovjek vara ozbiljno provalila u glavu, moraju se poduzeti hitne mjere. U ovoj situaciji mučenje vatrom, pucanje prstiju i udarci tavom neće uspjeti. Zauzet će precizniji pristup, koji će vas sigurno dovesti do željenog cilja.

Raspored se promijenio u dnevnoj rutini

 1. Možda je to najsigurniji znak prisutnosti vanjske djevojke na strani oženjenog muškarca. Ako se njegov raspored drastično promijenio, ovo bi moglo biti ozbiljno zvono. Supružnik ranije odlazi na posao, dok se pred ogledalo dugo vremena priprema. Kasnije se vraća, ne želi lijepe razgovore i seksati se prije odlaska u krevet.
 2. Svaka lijepa dama treba vremena. Nažalost, nisu svi muškarci po naravi monogamni. Neki od njih radije se zabavljaju sa strane, zadirkuju novog ljubavnika i seksualnog partnera poklonima, uskraćujući pažnju vlastitom supružniku.
 3. Pažljivo pratite raspored suženih dana. Čim se njegovo radno vrijeme bliži kraju, na sve luđačke načine namamite ga kući. Ne prihvaćajte izgovore, tvrdite da ćete i sami doći za njim i gledajte reakciju. Normalan muž rado žuri kući do čuvara ognjišta.
 4. Ako je moguće, upoznajte se s njegovim kolegama na poslu i pobudite njihovu simpatiju. Potajno pritisnite krivnju i sažaljenje tako da su prijatelji supružnika sve priznali. Ili je barem nagovijestio da muž uopće ne odgađa posao.
 5. Sigurni znakovi izdaje i prisutnosti ljubavnice: prema supružniku, automobil mu se uvijek pokvari, šef ga natovari na glavu, prijateljima je potrebna hitna pomoć, muž zauzvrat provodi noć sa svim prijateljima. U ovom slučaju trebali biste razgovarati s nevjernicima, postavljati pojašnjenja, pogledati reakciju.

Promjene u izgledu

 1. Analizirajte početak svoje veze. Sigurno je misica uvijek gledala s igle, obukla cipele natopljene da sjaje, bila je savršeno obrijana i odjevena u škrobne košulje. Naravno, bračni život ostavio je svoj trag. Nema više nekadašnjeg sjajnog, mirisnog parfema i savršeno glatkog lica.
 2. Ako se muškarac naglo odlučio na sebe, upisao se u teretanu, kupio novu odjeću, počeo gušiti užas i brijati se svaki dan, ima ljubavnicu. Naravno, ako nema drugih razloga za to (na primjer, na svemu tome ste inzistirali).
 3. Također, oštar izgled muškarčeve čistoće ukazuje na prisutnost druge žene. Ako ranije niste mogli skinuti njegovu košulju za pranje nekoliko dana, danas je missica rado mijenjati majice 2 puta dnevno. Što je, zar nije ljubavnik? Vrijedi razmisliti.
 4. Naravno, ima smisla spomenuti novu sportsku formu. Supružnik je naglo počeo posjećivati ​​teretanu, ozbiljno razmišlja o pravilnoj prehrani, trošenju novca nije jasno na što? Otkrijte zašto se to događa.
 5. Svi muškarci koji su u braku s vremenom gube prijašnji stisak "muško". Ako se redovno zalivao pivom pred televizorom, ne želeći se razvijati, a zatim iznenada naglo počeo čitati knjige, za to postoje razlozi. A poanta očito nije u obrazovanju.
 6. Svaka spontana promjena trebala bi vas upozoriti.A teretana će nam biti od velike pomoći da će nevjernik uvijek imati izgovore. On će gotovo svakodnevno "posjećivati" stolicu za ljuljanje, ali čudno je da se u tom slučaju mišići više neće pojavljivati. Ako se to dogodi, idite zajedno u teretanu.

Sumnjivi uređaji

 1. Moderni ljudi ne mogu zamisliti život bez uređaja i naprava. Sada svi imaju mobilni telefon. Uređaj može u potpunosti zamijeniti dnevnik i osobni dnevnik. Podsjetnici se postavljaju na telefon, važni datumi i sastanci su označeni. Osim toga, postoji još puno dodataka.
 2. Vrijedi napomenuti da upravo uz pomoć uređaja otkrivate sve što vam treba. Telefon će biti ključna točka u činjenici da satelit može imati ljubavnika. Ako je moguće, provjerite ima li sumnjivih poruka i sumnjivih kontakata. Obratite pažnju na čudna imena prijatelja, poput "Anton popravak".
 3. Ako vaš muškarac doista ima novu dragu, on možda ima tajne, odjeljke na telefonu i nejasne mape koje ste možda slučajno izbrisali. Stoga je postavio lozinku kako se to ne bi dogodilo. Obratite pažnju na to jesu li počeli stizati česti pozivi banaka i kreditnih odjela. Sumnjivi SMS poslužit će kao prvi signal.
 4. Ako se čovjek počne nervirati zbog činjenice da čitate takve poruke, onda slučaj očito nije čist. Satelit će u ovom slučaju telefon stalno držati bliže sebi. Čudno je ako je suprug počeo dugo razgovarati u toaletu ili u kupaonici, navodno s bratom ili rođacima. Televizor je počeo raditi sve glasnije, a čovjek odlazi u drugu sobu kako bi odgovorio na poziv. Naravno, možda sve nije onako kako se čini.

Neobjašnjivi financijski troškovi

 1. Ako i dalje sumnjate ima li vaš muškarac nekoga, obratite pažnju na nerazumljive troškove financija. Morate potrošiti novac na novu ženu, od toga nećete nigdje dobiti. Naravno, ne govorimo o automobilima, nakitu i krznu. No za odlazak u kafiće i cvijeće još uvijek treba novac.
 2. Budući da ste dugo u braku, ne morate više maziti suprugu - to je "muška logika". No, novog suputnika treba osvojiti. Slatke igračke i razne stvari također koštaju.
 3. Primijetite li nerazumljivu pronevjeru, upalite alarm i u stvari se počnite baviti svojim suprugom. Naravno, ne biste trebali isključiti mogućnost da, možda, gospodin tajno priprema poklon za vas. Možda se voljena osoba počela kockati. Usput, ova opcija nije najgora.

Smanjen seksualni nagon

 1. Analizirajte koliko ste često imali seks i što se sada dogodilo. Usporedite li stav partnera tijekom intimnih milovanja, odmah ćete osjetiti hladnoću. Činiće vam se da to nije ljubav, već potrošnja u odnosu na vas. Ako postoji ljubavnica, nekadašnjeg sklada i strasti u braku više neće biti.
 2. Ležeran seks jednom mjesečno trebao bi vas jasno upozoriti. Prvo, samo razgovarajte i saznajte razlog. Istina se ponekad može dogoditi blokade na poslu i povećani emocionalni stres. U ovom stanju ne želim ništa. Možda satelit jednostavno ima poteškoće s potencijom i neugodno je to reći.

Njega automobila

 1. Gotovo svakom muškarcu automobil se smatra nečim posebnim i može se povezati gotovo s njegovim vlastitim domom. Muž se može brinuti za automobil na način da ne brine o svojoj ženi. U ovom slučaju možete shvatiti je li se pojavio ljubavnik. Nagovorite suputnika da mu pomogne u čišćenju pod dobrim izgovorom.
 2. Uzmite usisavač i počnite djelovati. Pretražite sve, pogledajte svaki jaz. Ako muž ima ljubavnicu, u svakom slučaju tragovi će ostati i naći ćete samu "prisutnost". Obratite pažnju na cigarete, miris ženskog parfema i kose koji očito ne pripada vama.

Važno!
Ako ste počeli sumnjati da voljena osoba ima nekoga, sve napravite svjesno. Nemojte paničariti prije vremena i ne valjajte skandale.Pokušajte se ponašati prirodno. Trebate pouzdane činjenice i dokaze o izdaji. Nemojte samo kriviti čovjeka za neka čudna jamstva. Često sumnjivo ponašanje može ukazivati ​​na sasvim drugačije. Ne isključujte činjenicu da je satelit počeo kockati ili samo priprema iznenađenje za vas.

Mnogo je razloga zbog kojih muškarac može promijeniti voljenu ženu. Ako sumnjate u supružnika u nevjeru, prije svega obratite pažnju na njegovu dnevnu rutinu, promjene u izgledu i ponašanju. Pokušajte razgovarati srcem, dobar suprug ukloniće svaku sumnju i pokazati iskrene osjećaje.

Video: što učiniti ako suprug ima ljubavnika

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci