Kako postati sretna žena: korisni savjeti

Da biste postigli sklad sa vlastitim tijelom, pronašli dobrobit i unutarnju udobnost, svoju energiju trebate preliti u pozitivan kanal. Mnoge moderne žene zbog različitih okolnosti ne mogu biti sretne. Nije važno jesu li u braku ili samohrani. Pogledajmo psihološke tehnike koje će vam pomoći da postanete 100% samopouzdani i sretni.

Kako postati sretna žena

Naučite se opustiti

 1. Nakon sati, pokušajte se ne opterećivati ​​sitnicama koje su povezane s uslugom. Osvojite sposobnost opuštanja, nema potrebe voditi apstruktne razgovore, apstraktno od problema. Žene koje su stalno zauzete ne mogu biti sretne. Jednostavno ne nalaze vremena za odmor, razmišljajući o svjetskim problemima. Dopustite sebi da se opustite barem jednom tjedno.
 2. Slobodno tražite pomoć kada vam je stvarno potrebna. Prenositi dio odgovornosti na druga domaćinstva. Pošaljite mužu namirnice i uputite djecu da očiste stan. U hitnim slučajevima dovedite svekrva ili majku. Ne morate sve raditi sami.
 3. Dopustite sebi da posjetite sobu za masažu. Specijalist će se osloboditi stresa, osjećati ćete se puno bolje. Žene su nježna stvorenja, stalno ih treba peglati, gubiti se, opuštati kako bi se energija života ravnomjerno raspoređivala. Masaža savršeno podnosi zadatak. Ako nije moguće posjetiti maser, svladajte tehniku ​​sami s srodnom dušom.
 4. Možete se opustiti na druge načine. Uzmite mirisnu biljnu kupku s esencijalnim uljima. Takva terapija odagna sve negativne misli, odlazite odmorni i puni novih dostignuća. U kupki je korisno lutati onima koji ne mogu spavati ili im je često stresno iz različitih razloga.
 5. Postaviti na pozitivan način, zabava će biti uz vodu. Val vala ili lagana nagrada umiruje. Razmislit ćete o vitalnim sitnicama, barem privremeno pronaći sklad sa sobom i osjećati se seksualnim i željenim. Žena jednostavno treba privatnost da bi bila sretna.

komunicirati

 1. Ne uskraćujte se sastancima s prijateljima, tražite vrijeme za one koji su vam dragi. Potrebno je povremeno voditi ženske razgovore, razgovarati o djeci, modnim trendovima. Takva terapija djeluje kao svojevrsna razmjena energije, ali treba komunicirati samo s pozitivnim ljudima.
 2. Pokušajte ograničiti sastanke s onima koji se stalno žale i nose jedan negativan. U protivnom, nakon nekog vremena postat ćete isti, razuzdan i nezadovoljan život. Da biste postali istinski sretna osoba, morate sortirati svoje okruženje.
 3. Slobodno steknite nova poznanstva s dobrim ljudima. Ostanite u kontaktu s rodbinom, prijateljima iz škole i fakulteta. Ponekad stari prijatelji postanu nova točka inspiracije.
 4. Važno je križati se s mudrijim, iskusnijim i starijim ženama. Oni će vam dati potrebno znanje, dati praktične savjete i potaknuti vas da pronađete sklad sa sobom. Govorimo o prabaki, baki, majci ili kvalificiranom psihologu (ženi).

Počivaj moralno

 1. Plesajte uz omiljenu glazbu radeći kućanske poslove ili stojeći ispred ogledala. Ritmički pokreti vas razvesele, potaknu vas na nova dostignuća i daju vam sreću.
 2. Svakog dana slušajte zabavnu glazbu koja vam se sviđa. Pjevajte, zapamtite riječi, nasmiješite se i opustite se. Takve jednostavne radnje omogućit će vam da se dobro odmorite moralno.
 3. Čitajte knjige, razvijajte se, nikad ne mirite. Dopunjavajte svoj vokabular i neprestano proširite svoje vidike. Osim samo usavršavanja, opustit ćete dušu i uroniti se u paralelnu stvarnost na neko vrijeme.
 4. Idite u kino ili gledajte omiljene filmove kod kuće. Prepustite se TV emisijama koje nadahnjuju tugu. Ne uspoređujte se s glavnim likom kako ne biste zbunili maštarije sa stvarnim životom. Gledajte romantične priče, ženama ih treba za potpunu sreću.

Pazite na sebe

 1. Odbijaju loše navike, oni čine osobu letargičnom, letargičnom, nesretnom. Vodite zdrav način života, ne pijte alkohol, odričite se cigareta, počnite ići u teretanu i pijte više vode.
 2. Uspostavite režim rada i odmora, spavajte u predviđeno vrijeme, budite se ranije. Tako ćete napuniti zalihu snage i energije za nova dostignuća. Svakako pazite na svoj govor, ne trebate psovati riječi i izraze neobične za ženu.
 3. Više vremena provodite na svježem zraku, šetnja čini osobu sretnom i bezbrižnom. Nije li to ono što vam treba? Budući da je u skladu sa sobom, kao i s prirodom, opušta se. Vrijeme za zabavu na svježem zraku poboljšava opće blagostanje i omogućava vam da drugačije gledate na svijet.
 4. Bavite se jogom, pilatesom ili gimnastikom kako biste bolje osjetili svoje tijelo. Ženi je jednostavno potrebno. Zajedno s izdržljivošću, snagom i fleksibilnošću, postat ćete i nježni i senzualni. Nakon nekoliko lekcija osjećat ćete se sretnijima.
 5. Nedavna istraživanja pokazala su da parfem izravno utječe na psiho-emocionalnu pozadinu lijepih dama. To jest, ako su duhovi prikladni za taj tip, oni će osobu usrećiti. Suprotno tome, ako se toaletna voda ne kombinira s općim stanjem, počet će ugnjetavati. Zaključak: pokupite parfem koji je idealan za vas, jedva ga uhvatimo, ne smeta vam.
 6. Ponekad je za sreću potrebno djelomično ili dramatično promijeniti sliku. Posjetite frizera, bojite kosu i napravite još jednu frizuru. Umjesto prirodnih noktiju, radije preferirajte umjetne ili obrnuto. Pregledajte svoju šminku, prestanite slikati kao u školi, pohađajte tečajeve šminke.
 7. Uzmite naviku baviti se sportom svaki dan. Nije potrebno opterećivati ​​se, ujutro radite gimnastiku, ljuljajte trbušnjake, čučite, uvijajte obruč. Kad je žena zadovoljna svojim tijelom, postaje puno sretnija.

Potražite novo

 1. Pronađite lekciju kojoj ćete posvetiti većinu vremena. Časovi glume, planinarenja, glazbena škola ili tečajevi fotografije mogu vam biti prikladni. Odaberite ono od čega će duša pjevati i postat ćete sretni.
 2. Naučite druge kulture, čitajte više povijesnih knjiga, zakopajte se u filozofiju ili psihologiju. Uvijek poboljšajte svoje znanje. Uostalom, dok mirujete, drugi čine korak naprijed, ostavljajući vas iza sebe.
 3. Mnoge su žene zadovoljne cvijećem ili životinjama. Isprobajte se u cvjećarstvu, naučite napraviti lijepe bukete. Kada radite s biljkama, stvaraju se hormoni radosti koji će vam učiniti bolje. Ako to ne želite, nabavite kućnog ljubimca, to će vas definitivno usrećiti!
 4. Rukovanje vam omogućava da se opustite i koncentrirate se na glavnu stvar. Stoga savladajte tečajeve krojenja i šivanja, izrade perlica, modeliranja, keramike, pletenja itd. Iz cijele raznolike aktivnosti naći ćete mogućnost koja će vam pružiti sreću i mir.

Učini dobro

 1. Posvetite dužnu pažnju djeci, njihovom vlastitom izgledu. Pričaj više. Ako imate dijete, on će vam pomoći da se otvorite na novi način. Vjerujte mi, prirodni nagoni će uzeti svoj danak. Igrajte se s raznim igrama s djecom, naučite ih crtati i oblikovati razne figure iz plastelina. Sreća će doći i neće vas dugo čekati.
 2. Pokušajte pomoći svojim voljenima nego što možete. Nikada ne odbijajte zahtjev.Ovakvi postupci smatraju se najmoćnijim oružjem u stjecanju sreće. Uskoro će vam doći samopouzdanje, zdravlje će vam se značajno poboljšati. Također je vrijedno kontaktirati voljene osobe ako vam je potrebna pomoć.

Riješite se viška smeća

 1. Počnite s najjednostavnijim. Poredajte stvari, u ormaru bi trebala ostati samo prava odjeća koju stvarno nosite. Ne odlagajte ono što ste navodno stavili kasnije. To se neće dogoditi, ne nosite ga sada, ništa se neće promijeniti u budućnosti.
 2. Nakon što razvrstate svoj osobni ormar, nastavite s čišćenjem cijele kuće. Riješite se smeća i starih atributa. Takve stvari predugo leže, ubuduće ih nećete ni koristiti. Nakon toga potrebno je provesti emocionalno čišćenje.

kultivator

 1. Da biste postigli sklad sa sobom i postali istinski sretni, morate se duhovno razvijati. Češće odlaze u muzeje, umjetničke galerije i razne izložbe. Ovakva putovanja naplatit će vam posebnu energiju i atmosferu. Sjajne stvari učinit će vas privlačnijim i zanimljivijim.
 2. Pokušajte pronaći životnog mentora. Zanimljive knjige i poučni filmovi mogu igrati tu ulogu. Također možete potražiti pomoć mudrih prijatelja i učitelja. Pronađite osobu kojoj ćete se diviti.
 3. Uronite u poeziju. Pročitajte uzbudljivija djela i pjesme. Takav će postupak uravnotežiti unutarnje stanje. Dobro pročitane žene su sretne, pametne i privlačne. Kao rezultat toga, možete lijepo govoriti i drugačije razmišljati.
 4. Život će vam dočarati novim bojama kad naučite cijeniti ono što imate. Trebate biti zahvalni onima oko vas. U početku se sve čini prilično teško, ali nakon toga ćete uistinu postati sretniji.

Postavite ciljeve

 1. Jasno razmislite o tome što želite. Razmislite o svom slobodno vrijeme što najviše želite od života. Ovo je pitanje posebno relevantno za osobne odnose. Izrazite misli i najdublje želje na papiru. Redovno čitajte bilješke i podsjetite se što stvarno želite.
 2. Kao rezultat toga, svi se snovi ostvare, vrijedi malo strpljenja. Govorite sebi što želite, što vam treba. Čim kontrolirate sebe i nađete sklad, sama će se sreća pooštriti. Sve dobre stvari dolaze postupno, nema potrebe za naporima.
 3. Možete voditi osobni dnevnik u kojem ćete iznijeti sve misli. Isprskajte emocije na papir. Želje, ciljevi i strahovi, sve bi trebalo biti prisutno u dnevniku. Nakon što završite, ponovno pročitajte svoje misli i napravite dubinsku analizu. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoj život.
 4. Uzmite naviku da sve završite do kraja, dovršite planirane zadatke. Vrijedno je uzeti naviku življenja po rasporedu i novoj dnevnoj rutini. Jasno razlikujte radnu i osobnu odgovornost. Pokušajte biti ukorak sa svime. Kao rezultat toga, dobit ćete nepokolebljivo samopouzdanje, smirenost, spremnost.

Udvostručite svoju energiju

 1. Radite na svom govoru po potrebi. Vaš bi glas trebao zračiti naklonošću i melodijom. Obratite pažnju na razgovor i kontrolirajte intonaciju, tember. Komunicirajte sa svima nježno i nježno. Takvo se pravilo posebno odnosi na dijalog sa suprotnim spolom. Uskoro ćete primijetiti da će se energija značajno povećati.
 2. Ponekad se trebate malo saviti. Takvo je pravilo relevantno u raznim besmislenim sporovima. Odmaknite se, budite pametniji, budite uravnoteženi i mirni. Ne stavljajte se u negativno svjetlo. Ne pokazujte svoje najgore u bijesu i bijesu. Nesretna žena nikako nije privlačna.
 3. Pokušajte biti posebni i inovirajte se u intimnim vezama. Kao rezultat toga, biti ćete sretni i radosni seksualno s voljenom osobom. Ako se razmijenite, uskoro ćete se isprazniti i izgubiti vitalnost. Ne dopustite da se koristite.Pronađite dostojnog suputnika. Održavajte čistoću u svakodnevnom životu, vlastitom tijelu i odjeći. Pobrinite se za sebe i povećajte žensku privlačnost.

Važno je razumjeti da svatko ima svoju sreću. Nećete se, valovitim čarobnim štapićem, od razuzdane tužne dame pretvoriti u veselu osobu. Potrebno je stalno raditi na sebi, iskušavati nove načine kako pronaći sklad sa vlastitim tijelom i dušom.

Video: kako postati sretan i samouvjeren

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci