Kako postati privlačan muškarcima

Od davnina je lijepa polovina čovječanstva ulagala sve napore kako bi privukla pažnju i poštovanje muškaraca. Atraktivnost je koncept koji ne ovisi uvijek o vanjskim karakteristikama određene osobe. U pravilu, sve dolazi iznutra, govorimo o dobro pročitanom, ljubaznosti duše i drugim aspektima ove vrste. U ovom ćemo materijalu naučiti sve što će pomoći lijepim damama da izgledaju poželjno.

Kako postati privlačan muškarcima

Karakteristike privlačne žene

 1. Teško je sa sigurnošću reći kakva će se priroda svidjeti predstavnicima jake polovine stanovništva. Uostalom, trebate razumjeti što misle, kako predstavljaju svoju strast.
 2. Dakle, prateći brojne eksperimente, možemo zaključiti da dečki smatraju atraktivnim djevojkama koje odišu samopouzdanjem i smirenošću. Uz to, lijepa dama trebala bi biti u mogućnosti voditi lagan razgovor i ne ulaziti u teške detalje svog života.
 3. Muškarci više vole one čija slika usredotočuje određeni isticanje. Slijedi da ormar, frizura, sposobnost da se ljepota dovede na lice igraju značajnu ulogu.
 4. Ako žena ima sposobnost oblačenja seksualno, ali istovremeno ne i vulgarno, to će se smatrati znakom plus. Osim toga, dečki će savršeno osjetiti miris koji se podudara.
 5. Važnu ulogu igraju nokti, lijepa manikura će obaviti pola posla. Što možemo reći o ljepoti duše, budući da su od davnina privlačnost dame darivale ljubaznošću, ljubavlju prema životu i drugima posebno.
 6. Neke žene su poželjne od rođenja, odišu ženstvenošću i privlače muške poglede. Drugima je takva osobina usadjena u život roditelja ili poznanika. Međutim, u većini slučajeva žene se ne osjećaju privlačno, pa se trude da to poprave.

Sposobnost brinuti se o sebi

 1. Nemojte pogrešno vjerovati da čovjek bezuvjetno želi pogledati u vašu dušu i upoznati unutarnji svijet ako izvana gledate neprivlačno. I stoga je fokus prvenstveno na izgled. Sposobnost izgledati njegovano je ključ uspjeha.
 2. Naravno, nije svaka djevojka model, ali možete poboljšati vanjske podatke bez odlaska na modnu pistu. Glavna stvar je naglasiti pozitivne osobine i istodobno pokušati sakriti nedostatke.
 3. Čak i ako se dama može pohvaliti vitkom figurom i lijepim licem, njezini zagriženi nokti s pilingom laka odavat će pravu suštinu. U takvom slučaju trebate obratiti pažnju na osnovne postupke: napravite pedikuru s manikrom, pravodobno šišanje, bojite se, vodite brigu o koži.
 4. Prvi put je dovoljno potrošiti novac i otići u salon, obavivši sve odjednom, uključujući uklanjanje dlačica. Tada se ti postupci mogu provesti neovisno. Ali kozmetičke manipulacije ne poništavaju zdrav san, korekciju osnovne prehrane, banalnu higijenu.
 5. Tako da koža uvijek izgleda elastično, a masnoća se ne nakuplja u struku, održavajte ravnotežu tekućine i svakodnevno konzumirajte od 1,5 litara. voda. Pokušajte voditi aktivan život, idite u teretanu i slobodno se brinite o svom tijelu.
 6. Koža bi trebala biti monofona, kosa treba biti glatka i svilenkasta, a nokti isprani i ujednačeni, čak i ako nisu dugi. Osim činjenice da ćete izgledati uredno, povećajte i svoje samopoštovanje, osvojivši na taj način cijeli svijet.

Emocionalna suzdržanost

Emocionalna suzdržanost

 1. Ne radi se o tome da si poput robota. Odnosno, ne pokazuju apsolutno nikakve osjećaje i osjećaje.Sasvim je dovoljno da ne bacate skandale na sitnice, da se kontrolirate i da se ne raspadate bez razloga.
 2. Čak ni najinteligentniju, voljenu i željenu ženu osoba ne bi trebala vidjeti. Jednom kad će se umoriti od toga, muškarac će jednostavno prestati vidjeti u vama svjetlost koju je prije vidio.
 3. Ako ozbiljno razmišljate, učite se na vlastitim pogreškama. Pokušajte mirno razgovarati, izgledajte mirno, čak i ako postoji toliko gnjeva u duši da nema kamo to izbaciti.
 4. Kad umjesto da razbije posuđe, tražite od njega da razgovara i razgovara o problemu, tada će u svemu biti sklad. Naučite komunicirati sa sobom, jer u protivnom neće nastati ništa dobro.

garderoba

 1. Već je spomenuto da je potrebno doći do odijevanja seksualno i istovremeno elegantno, a pritom ne izgledati kao djevojka lakih vrlina. Prekomjerno prozirne, kratke haljine od čipke najbolje su odbačene. Zamijenit će ih uske bluze i suknje koje pokrivaju važne dijelove tijela.
 2. Muškarci su takvi da im ne treba vjerovati odjednom. Zapamtite - bilo odozgo ili odozdo. Inače ništa. Strogo je zabranjeno otvaranje dekoltea i istodobno korištenje mini suknje. Ne može se postići poštovanje suprotnog spola, jer muškarac želi takvu damu za jednu noć, a najviše dvije.
 3. Prednost se daje stvarima u prirodnim nijansama. Naglasak bi također trebao biti na strastvenoj crvenoj, moćnoj crnoj, primamljivo bijeloj i seksi bež boji. U ovom slučaju, ormar za većinu bi trebao biti sofisticiran, bez šiljaka, lanci duž koljena, pojasevi s rupama i zakovicama.
 4. Vjerujte, dečki su mnogo više zainteresirani gledati kako se stražnjice kotrljaju pod izduženom suknjom s prorezom nego kako ispadaju u odjeći mini klase. Razmislite hipotetski. Da imate muža, kako bi on ocijenio ocjenu odjeće? Provokativno? Tada se ne uklapa.
 5. Iskoristite naviku da uvijek izgledate privlačno. Ne dopustite sebi da idete oko kuće u opranom odjeću. Neka ih zamijeni novim trenerkama. Bacite jeftine cipele, zamijenite ih kvalitetnim.

Zdrav stil života

Zdrav stil života

 1. Da biste se riješili svih vrsta kompleksa, trebali biste započeti s likom. Ako ima viška kilograma, teretana ili samostalno učenje kod kuće pomoći će vam da ih se riješite.
 2. Također biste trebali procijeniti kakve su ovisnosti prisutne. Muškarac neće voljeti damu pušačicu koja puše poput parne lokomotive i miriše na pepeljaru. Stoga se i dalje vrijedi odreći cigareta, u ekstremnim slučajevima prebaciti se na elektroničke.
 3. Posebna je važnost prehrana. Očituje se u svemu, počevši od izgleda, završavajući noktima, kosom i kožom. Uz ovo, savjetujemo vam da pronađete hobi i naučite kako kuhati. Što god da je momak, i dalje će htjeti jesti.

šminka

 1. Gotovo svaka žena će s povjerenjem izjaviti da zna primijeniti pravu šminku. Kao rezultat, ovaj odlomak članka jednostavno će se preskočiti. Međutim, mnoge djevojke, probudivši se ujutro, jednostavno nanose veliku količinu šminke. Rezultat je pretjerano prkošan izgled.
 2. Privlačnost djevojke ovisi o minimalnoj upotrebi šminke. Suprotni spol ne bi trebao vidjeti na vašem licu cijeli sloj temelja i pudera. U mislima bi mogao pomisliti da ako operete svu tu "ljepotu", možete sjediti.
 3. Pokušajte što manje pribjeći takvim metodama. Ne koristite takve maske. U svakodnevnoj šminci ne bi se trebala osjetiti težina, pokušajte izgledati što prirodnije. Uz njegovu pomoć, samo trebate naglasiti neke detalje i cjelokupnu sliku učiniti izražajnijom.
 4. Ako je ovo svečano događanje ili zabava, bolje je nanijeti šminku svjetlije nego svakodnevno. Kako ne biste naišli na uobičajene probleme, idealno je preporučiti pohađati tečajeve šminkera.Alternativno, koristite internet. U njemu ćete naći hrpu obrazovnih videa.

Procjena vrijednosti

 1. Trebali biste naučiti više o svojim snagama, ne razgovarati s drugima o svojim slabostima. U očima drugih morate biti besprijekorni. Samo samopouzdanje povećaće vaše samopoštovanje i privlačnost.
 2. Ne brinite, svaka osoba ima prednosti, vaš zadatak je naglasiti ih. Ni u kojem slučaju se ne fokusirajte na vlastite probleme, to je najčešća greška. Na primjer, ne pridajte posebnu važnost, primjerice, višku kilograma na nekim mjestima.
 3. Suprotni spol neće primijetiti takve sitnice ako ga možete potčiniti svojim dubokim i šarmantnim izgledom. Pored toga, ako se usredotočite na vlastite probleme, možda nećete primijetiti kako nas muškarci s ljubavlju gledaju.
 4. Kao rezultat, ne samo da nećete privući pažnju na sebe, već ćete i odgurnuti potencijalnog partnera. Kako ne biste zapali u takvu situaciju, preporučuje se da sve svoje snage napišete na komad papira. Razvijte ih, ne kažite nikome o nedostacima.

Komunikacija s muškarcima

Komunikacija s muškarcima

 1. U modernom svijetu jači spol vrlo ozbiljno gleda na odabir svog potencijalnog životnog partnera. Ako još nemate voljenu osobu, svakako trebate naučiti kako pravilno voditi dijalog sa suprotnim spolom.
 2. Pri prvoj komunikaciji pokažite da vas zanima sugovornik. Muškarac u dijalogu s vama trebao bi osjetiti suosjećanje u njegovom smjeru.
 3. Ne zaboravite da možete slušati. Pokažite interes i pažljivo slušajte čovjeka. Postavljajte mu pitanja i naučite što više. Uđi u dijalog.
 4. Pokušajte pohvaliti gospodu ako kaže nešto vrijedno. Vrijedi napomenuti da ne samo djevojke vole uši. Muškarac će biti zadovoljan kad čuje da li vam se nešto svidjelo u vezi s njim. Pokušajte naučiti više o njemu kao osobi.
 5. Manje se žale na život i neku vrstu osobnog neuspjeha. Ne zaboravite, bilo koja osoba ima svojih problema. Ali svi oni oko njih ne bi trebali znati za njih. Dušu treba otvoriti samo najbližim ljudima.

Dobri maniri

 1. Atraktivnost u ženi je samo mali dio. Morate paziti ne samo na besprijekoran izgled, već i na manire. Važno je znati ispravno se ponašati u društvu. Ako imate dobre manire, muškarac se neće sramiti vas na javnom mjestu.
 2. Naučite najjednostavnija etička pravila i naučite kako održavati elementarni dijalog. Morate biti u mogućnosti komunicirati lako. Jednostavna pravila pomoći će vam da se malo otvorite pred muškarcem i bolje ga upoznate. Satelit će htjeti znati više o vama.
 3. Upamtite da samo ova pravila nisu dovoljna. Pokušajte jako teško ne upotrebljavati riječi parazita tijekom razgovora. Posebno zaboravite na prostirku. Privući ćete mnogo više pažnje ako imate ispravan i lijep govor.

Da biste stekli privlačnost, nije potrebno ležati na stolu pod kirurškim nožem. Ženski šarm potječe daleko od idealnog tijela. Sjetite se jednostavnih pravila stila šminke i odjeće. Naučite osnove pravilne komunikacije. Pazite na sebe, ako počnete ići u teretanu, to će vam se igrati samo u rukama.

Video: kako postati privlačan muškarcima

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci