Kako prestati voljeti oženjenog muškarca: psihološki savjet

Ako su se snovi srušili u oštru stvarnost, a vi više niste sa svojim ljubavnikom, vrijedi razmisliti kako se riješiti negativnih misli. Ne biste se trebali kolebati i razmišljati o činjenici da je sve gotovo. Zapamtite, mladi ste, okolo je puno dobrih i slobodnih ljudi. Ne biste se više trebali okušati u ulozi ljubavnika.

Kako prestati voljeti oženjenog muškarca

Korak broj 1. Pripremite se za predah

 1. Pažljivo analiziraj ponašanje i karakter čovjeka. Pokušajte pronaći njegove negativne strane. To u početku možda nećete moći jer ste zaljubljeni. Ali ako stvari gledate drugačije, moći ćete se prilagoditi jaz.
 2. Sada se reinkarnirao u "kožu" svoje žene. Koliko joj je neugodno znati da muž stalno ide na lijevu stranu. Koliko je teško prihvatiti postojanje treće osobe u vezi. Vjerojatno će vam i muškarac dosaditi, a on će preskočiti drugu strast. Treba li ti?
 3. Pronađite snage da se naljutite na svog ljubavnika. Sjetite se svih trenutaka kada je obećao da će doći, ali nije došao. Koliko sam vas dugo mučila riječima "razvest ću se". Dok stalno govori o propustima sa svojom ženom. Zašto igrate sporednu ulogu, znajući da je taj čovjek stranac.
 4. Uklonite na kraju ružičaste naočale. Suočite se sa situacijom. Shvatite da je ljubavnik s vama jer mu je tako ugodno. Supruga hrani, briše, gladi, ljubavnica to zadovoljava. Muškarac koji je prevario srodnu dušu ne zaslužuje vašu ljubav.
 5. Razmislite o svojoj zajednici u smislu religije (za vjernike). U bilo kojoj knjizi takvog pisma izdaja se osuđuje i kažnjava. Nemojte sebe kriviti za ljubav prema njemu, psihički tražite svoju ženu za oproštaj i ugađajte da prekinete sa suprugom.

Korak broj 2. Raskinuti s muškarcem

 1. Prvo procijenite sami. Zašto ste odabrali muškarca koji već ima ženu? Je li financijski neovisan, dobar u krevetu, odrasli? Možda, ali postoji takav plan za muškarce koji nisu zauzeti drugim ženama. Ne pokušavajte podići svoje samopoštovanje zbog činjenice da ste suputnika odveli od njegove žene.
 2. Oženjeni muškarac u komunikaciji s ljubavnicom ne žuri prekinuti vezu. Morate to učiniti sami. Razgovarajte s njim, podijelite svoje misli. Recite da više ne želite igrati sporednu ulogu.
 3. Izuzmite suzenje, zagrljaje i drugu nježnost. Govorite jasno i samouvjereno, ne pokušavajte sumnjati i podlegnite njegovom uvjeravanju da ostane. Shvatite da će vas dugo hraniti "doručcima". Moramo tome stati na kraj.
 4. Nemojte se nuditi da ostanete prijatelji i ne prihvaćajte takvu ponudu od njega. Ako neprestano viđate ovu osobu pred sobom, bit će je teško prestati voljeti. Zaustavite to jednom zauvijek.

Korak broj 3. Spalite sve mostove

 1. Iskusni psiholozi na polju ljudskih odnosa reći će da možete prestati voljeti oženjenog muškarca, ali zaboravite samo na njega. Spalite mostove, ne osvrnite se, isključite mogućnost ponovnog susreta.
 2. Često udane žene nastavljaju tražiti sastanak s bivšom ljubavnicom kako bi ponovno osjetile nježnost i druge perspektive koje joj može dati. Cijenite sebe, nemojte se predavati uvjerenjima o zajedničkom provodu.
 3. Ako vi i vaš ljubavnik imate zajedničke prijatelje, ako je moguće, prvi put ograničite komunikaciju s njima. Kad bol nestane, možete nastaviti komunikaciju. Ali ni u kojem slučaju ne razgovarajte o poslovima oženjenog muškarca. Pokušajte uopće ne razgovarati o njemu, izbjegavajte takve razgovore.
 4. Ne pokušavajte se osvetiti pronalaskom novog muškarca i objavljivanjem svoje veze.Važno je razumjeti da u ovom slučaju prvo morate pronaći duševni mir, a tek onda graditi nove odnose.
 5. Odbijte ucjenu, čija se ideja može pomicati u glavi. Ako planirate ucjenjivati ​​bivšeg ljubavnika zajedničkim slikama, pokušavajući uništiti njegovu obitelj, preispitajte svoje moralne vrijednosti.

Korak broj 4. Isključite sve kontakte

 1. Ako je moguće, svi sastanci s osobom do koje smatrate da bi trebali biti isključeni. Ako zbog toga vrijedi promijeniti posao, odlučite se za sličan korak ili pokušajte sami smisliti posao. Na svakom sastanku patnja i bljeskovi osjećaja su neizbježni.
 2. Riješite se svih vrsta podsjetnika na vaš odnos. Bacite darove, izbrišite sve kontakte, uključujući i na društvenim mrežama. Prestanite razgovarati s prijateljima svog ljubavnika. Očistite telefon od poruka i fotografija. Tako će razmišljanja o čovjeku postupno izblijediti.
 3. Promijenite smjer svojih misli. Kad prvi put pokušate razmišljati o prošlim vezama, odmah pokušajte odvratiti pažnju. Zaustavite se. Razmislite o drugim životnim pričama. Pronađite hobi. Trenirajte svoj um i pojačajte ga. Naučite se oduprijeti tim sjećanjima koja boli.

Korak broj 5. plakati

plakati

 1. Čim se vaša veza okonča, nemojte bacati emocije na svoje najbliže. Ne bi trebali vidjeti vaše slabosti, pa ste poniženi i izazivate neprirodno sažaljenje prema sebi.
 2. U ovom slučaju bliski ljudi mogu vam suditi i reći da je u početku odnos bio osuđen na neuspjeh. Oženjeni muškarac nije najbolji izbor, sve se ne bi moglo završiti dobro. Ako želite izbaciti emocije, učinite to privatno.
 3. Uzmi jastuk, počnite vrištati i plakati u njemu. Vjerujte, postat će vam lakše. Ono što je najvažnije, nitko neće vidjeti koliko vas to boli. Ako je potrebno, posjetite psihologa, specijalist može reći sve. Ne ubijajte se, ne samozatajite se.
 4. Mladi ste, ne zaboravite na to, živite dalje. Treba shvatiti da je starost psihološko stanje. Ne radi se o biološkim godinama, čak i ako ste stariji od 30 godina. Ne bojte se biti sami sa sobom, razmislite o dobru.
 5. Također, ne pribjegavajte alkoholu i sličnim tvarima. U ovom slučaju nećete naći izlaz. Postat će mnogo bolnije, osim toga značajno ćete se usaditi za zdravlje. Obratite se službama psihologa, nema se čega brinuti. Usmjerite svoje emocije na sport ili kreativnost.

Korak broj 6. Započnite novi život

 1. Vrijedno je potpuno izbrisati iz života neuspješnu ljubavnu priču. Počnite stvarati povijest od početka. Ne idite u ciklusima u iskusnim osjećajima, u svijetu ima puno ugodnih stvari, uvijek se toga sjetite.
 2. Napravite zaključke, analizirajte što biste mogli naučiti tijekom vremena provedenog zajedno. Na ovom mjestu zaustavite i precrtajte sve što je bilo. Izrazite svoje misli na papiru, ponovno pročitajte, a zatim izgorite. Takav savjet dat će vam psiholog, oni stvarno djeluju.
 3. Pokušajte učiniti ono o čemu ste oduvijek sanjali. Sjetite se onoga što uvijek odgađate za kasnije zbog nedostatka vremena. Nije bezvrijedno provoditi slobodne sate. Sada imate puno više vremena, mudro ga iskoristite.
 4. Stavite u pozadinu sve emocije povezane s ljubavnom pričom. Više se uništavate iznutra, to nikome ništa ne olakšava. Također se toplo preporučuje da promijenite aktivnosti ako vam ne odgovaraju. Pronađite posao po svojoj želji i uživajte u životu.

Preispitajte svoje ponašanje, počnite uvažavati svoje "ja". Pronađite snage da se razdvojite s oženjenim muškarcem. Stavite se na mjesto njegove žene, izričite drage riječi oproštaja. Pokušajte prestati voljeti bivšeg ljubavnika i zapaliti sve mostove.

Video: kako prekinuti vezu s oženjenim muškarcem

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci