Kako piti alkohol?

Alkohol je duša tvrtke. Stoga pravilno pijenje dovodi do mentalne ugode i zdravog tijela. Što morate znati kada otvorite sljedeću bocu konjaka kako biste maksimalno uživali? Evo 5 jednostavnih pravila.

Kako piti alkohol

Vodka je glava svega

Kad se stvarno želite opustiti, popijte votku. Samo nije jeftino. Dobra votka košta od 500 rubalja. i posjeduje certifikat o kvaliteti. Svakako ga popijte u društvu za dobar obrok. Vodka bez zalogaja je smrt želuca. Dakle, mora postojati stol. Najbolje je popiti piće iz malih hrpica od 50 g kako biste duže produžili užitak i osjetili tvrđavu.

Konjak - piće bogova

U malim količinama dobro je za zdravlje, pa će 100 g konjaka dnevno održavati dobru formu. Pije se u malim obrocima s limunom ili čokoladom. Ni u kojem slučaju ne grizite salatu, ovo je plebejska stvar. Možete napraviti kriške voća za užinu, to je sasvim prihvatljivo.

Pivo - za svaki dan

Nema ništa bolje od čaše piva vrućeg ljetnog petka nakon posla. U malim količinama gotovo je bezopasna, podiže ton i savršeno utažuje žeđ. Možete piti pivo samostalno bez grickalica, ali to je dvostruko ukusnije kad postoji neka vrsta "užine", poput škampi ili krekera. Klasika žanra - pivo s rakovima. Samo ne pijte previše i redovito, od piva su moguće probavne bolesti.

Džin i tonik - karbonska avantura

Više pjenušavog od piva i podmukliji. Može se piti puno bez zalogaja i prilično pijano. Postotak alkohola tamo je nizak, ali gin u velikim količinama ruši. U principu, koristi se sam po sebi, poput kola. Lako se pije i lako je opojno, tako da je glavna stvar ne pretjerivati.

Viski - rafinirano zadovoljstvo

U posljednje vrijeme vrlo popularno piće. Čuvajte se laži, ima ih puno. Ni u kojem slučaju se viski pije poput votke. To jest, zalogaj može biti, ali možda su zrna kave ili voće pogodni za viski. U inozemstvu ga piju upravo tako, bez ikakvih zalogaja. To omogućuje uživanje u začinjenom okusu alkohola. Klasika žanra su dva prsta viskija i jednaka količina sode. To je sve.

Video: kako piti i manje se napiti od alkohola

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci