Kako razumjeti da ste se zaljubili u momka

Svaka predstavnica ljepšeg spola suočena je s pitanjem je li se stvarno zaljubila ili je to lagan hobi. U tom je pitanju vrijedno pažljivo razmotriti i odmjeriti sve kako u budućnosti ne bi napravili ništa glupo.

Kako razumjeti da ste se zaljubili u momka

Slušajte unutarnji glas

 1. Ako vam se pri pogledu na objekt obožavanja pojavi čudan osjećaj, želite ga vidjeti neprekidno, a u isto vrijeme vam u vas izvire određeni strah, vrijedi razmisliti. Po prvim emocijama već postaje jasno da imate dečku sa simpatijom.
 2. U takvim trenucima obično dolazi do spoznaje da je došlo do ljubavi. Želite biti bliži čovjeku i upoznati ga više sa svih strana. Ako radite ili učite zajedno, promatrajte svoje ponašanje. Očito će vas privlačiti tip.
 3. Ako se u krugu poznanika pokrene razgovor o vašem predmetu obožavanja, najvjerojatnije vam je neugodno. Važno je i razumjeti da vam takvi dijalozi pružaju zadovoljstvo, ugodno je razgovarati o osobi prema kojoj osjećate simpatiju.
 4. Obratite pažnju na svoje unutarnje stanje. Ako spominjanje njegovog imena kod vas izaziva pozitivne emocije i snove, bez sumnje imate osjećaje. U pravilu, kada razgovaraju na takve teme, djevojke brzo pogode o čemu je riječ.
 5. Vaše raspoloženje se znatno poboljšava, dugo ste u stanju euforije, pogotovo kada se križate s tom osobom. Dešava se da počnete biti ljubomorni na njegovo žensko okruženje, zbog toga se teško koncentrirati.
 6. Često ako željeni momak provodi vrijeme s lijepom djevojkom, ozbiljno se počinjete ljutiti i brinuti. Ako ste iskusili upravo takav gorući osjećaj, bez sumnje, zaljubljeni ste.
 7. U tom će slučaju momak biti stalno prisutan u vašim mislima. Do neke mjere će vas takav osjećaj mučiti i sprječavati da se koncentrirate na posao ili na studij. Međutim, važno je shvatiti da je prirodu teško kontrolirati.
 8. Morate biti vrlo jaka osoba kako biste pokušali potisnuti osjećaje u pozadinu i riješiti se gorućih problema. Ako ste se stvarno zaljubili, obratite pažnju na apetit, u pravilu ćete jesti manje.
 9. Tijekom snažnih osjećaja, tijelo doživljava stres, osjećaj gladi nestaje u pozadini. Takav potez može vam pomoći izgubiti nekoliko suvišnih kilograma. U drugim slučajevima, ne zaboravite na normalnu prehranu.
 10. Tijekom zaljubljivanja počinju problemi sa spavanjem. Ne možete više slatko spavati, poput bebe. Krivicu za uzbuđeno stanje u pozadini željenog momka. Najvjerojatnije ćete početi ispoljavati romantično raspoloženje, čak i unatoč oštroj prirodi.

Pazite na vlastito ponašanje

 1. Češće i pažljivije birate odjeću, pobrinite se da izgledate savršeno. Nitko ne osporava da bi ranije ponašanje moglo biti slično. Međutim, s početkom zaljubljivanja, briga o sebi se pretvara u fobiju. Stalno razmišljate o izgledu.
 2. Često ste počeli provoditi razne kozmetičke postupke za njegu lica i tijela. Počeli smo manje jesti i pažljivo pratiti figuru, nokte i kosu. Takve se manipulacije provode kako bi privukli pažnju muškaraca na vas.
 3. Opsjednuti ste svog ljubavnika i trebate više vremena da saznate korisne informacije o njemu. Počinjete se zanimati za sve što je s tim povezano. Grubo rečeno, sastavljate dosje za sebe o muškarcu. Što se više uronite u informacije, to će se burnije vaše emocije rasplamsati.
 4. Možete neupadljivo presresti s izabranicima u klubu ili njegovom omiljenom baru.Dakle, imate više šansi za zanimanje momka pored radnog okruženja. Učinit ćete sve što je u vašoj moći da ga još jednom "slučajno" vidite.
 5. Ako se sve obavi pravilno, ne može se izbjeći bliska komunikacija s ljubavnikom. Imajte na umu da biste trebali držati kontrolu, jer se u protivnom može sve ispasti drugačije nego što ste planirali. U ovom slučaju pogreške mogu biti neuspjeh i nećete uspjeti.
 6. Privlačeći pažnju, sjetite se da se trebate ponašati dostojanstveno. Iskreno odijevanje i vulgarno ponašanje je neprihvatljivo. Budite sami, pokušajte se upoznati slučajno. Osvojite momka svojom iskrenošću i lakoćom. Budite stvarni.

Je li to ljubav

Kako utvrditi jeste li se nastanili u ljubavi ili lagano ludilo, koje će uskoro proći? Vrlo je teško razumjeti takve naizgled jednostavne stvari. Ali pokušajmo to učiniti zajedno.

Dakle, ljubav je:

... želja da osobu usrećimo. Kad djevojka voli momka, pokušava ga natjerati da uvijek izgleda sretno i osjeća se mirno. Pravi osjećaji nisu podložni egoizmu. Ne nervirate mladića, ne postavljajte ga protiv prijatelja, ne intervenirajte kako bi vas sagnuo ili naštetio. U isto vrijeme, prolazna ljubav upravo je suprotno.

... jedinstvo. Čak i ako svi okrenu leđa vašem dečku, stajat ćete kraj njega i voditi jednaku borbu. Štoviše, nije važno tko djeluje kao protivnik. Jednostavno rečeno, istinski osjećaji ne podležu tračevima, spletkama, glasinama, kritikama, pa čak ni utemeljenim optužbama. Što se tiče privremene ludosti, neprestano će vam se vrtjeti u glavi: "Zašto su mi potrebne ove poteškoće?"

... neki problemi za dvoje. Djevojka koja voli dečka s dušom i srcem spremna je podijeliti sve njegove poteškoće i napraviti joj probleme. To je ono što razlikuje stvarne osjećaje od lažnih - spremnost da se pomogne i pruži podrška. Privremeno se zaljubljivanje u takvo ponašanje nije karakteristično.

... prijateljstvo. Prava ljubav ne nastaje ovako odmah, ljudi dolaze do nje nakon određenog vremena. Za pojavu osjećaja, prepoznavanje jednih drugih polovina, potrebno je krenuti putem nekog prijateljstva. Prijateljstvo s dozom koketiranja omogućit će paru da se bolje upoznaju i odvijaju se u cjelini. U isto vrijeme zaljubljivanje dolazi niotkuda, ali može dovesti do velike ljubavi u budućnosti.

... jedan san za dvoje. Što može biti bolje od planova izgrađenih prema željama oba partnera? Osim ako je njihova provedba! Ljubav je san koji su napravili momak i djevojka. Radi se o dijeljenju snova. Ako govorimo o privremenoj ludili, egoizam djeluje u takvim odnosima. Svaki od partnera želi pokupiti najukusniji komad torte, unatoč snovima drugog.

Ovo je ljubav: što učiniti sljedeće

Jednom kada shvatite da ste se potpuno i neopozivo zaljubili, napravite sebi definitivni plan djelovanja.

Što učiniti ako ste se zaljubili u dečka

 1. Saznajte što više informacija o mladiću. Glavna stvar u ovom pitanju je saznati je li mladić slobodan ili ne. U prvom slučaju, proučite njegove društvene stranice, saznajte hobije i prijatelje. Možda imate zajedničke prijatelje, pitajte ih slučajno.
 2. Nakon toga, pokušajte privući pažnju mladića koji vam se sviđa. Uhvatite njegove oči, ali ne prečesto. Obratite se momku kako biste jasno istakli svoj interes (ne pretjerujte).
 3. Ako je moguće, započnite razgovor s njim na temelju dobivenih podataka ili koristite vjerodostojan izgovor (bacanje kuće, pomoć u obavljanju domaćih zadaća itd.).
 4. Obavezno nadgledajte svoj izgled. Sakrijte nedostatke, ali naglasite vrline. Ne pretjerujte s šminkom, održavajte čistu odjeću, obuću i kosu.
 5. Ako ste dodani jedno drugom u "Prijatelji", stavite novu avatar.Prikladna fotografija na otvorenom ili na nekom drugom lijepom mjestu. Napravite album snimaka isključujući opcije protiv tepiha ili starog namještaja.
 6. Više vremena provodite u javnosti. Okružite se dečkima, ali istodobno ne biste trebali izgledati vulgarno. Pokušajte se sprijateljiti s dečacima. Važno je izaći iz sive mase!
 7. Nakon što započnete razgovor s mladićem, pogledajte svoj govor. Zamolite prijatelja da vam pomogne ako situacija iznenada izmakne kontroli i izbacite višak.

Praktični savjeti

Ako je test za vašu ljubav pozitivan, nema sumnje da je vrijeme da smislite plan za daljnje manipulacije. Pa krenimo.

 1. Vodite računa o temama razgovora kako ne bi došlo do neugodnih stanki u procesu vaše komunikacije s momkom. Odjednom se nećete moći koncentrirati dok ste u blizini. U tome će vam pomoći unaprijed osmišljeni odgovori i pitanja.
 2. Važno je sebe dovesti u red i stvoriti određenu sliku. Ako vas tip još nije primijetio, posjetite frizer i sobu za manikuru, idite u kupovinu. U slučajevima kada ste već poznati i imate simpatije jedno prema drugome, pridržavajte se svojih prirodnih ljepota.
 3. San! Snovi imaju lijepu osobinu koja se ostvaruje. Nije nimalo neugodno planirati zajedničko romantično putovanje s objektom simpatije ili roditi par djece u njegovim mislima. Glavna stvar je da vaši snovi trebaju biti podržani nečim (simpatija s njegove strane).
 4. Ako u ovoj situaciji ne možete trezveno pogledati stvari, zamolite prijatelja za pomoć. Neka objektivno procijeni postojeći odnos između vas i mladića. Osluškujte kritiku i izvucite vlastite zaključke.

Ako razmišljate o tome da se zaljubite u momka, trebali biste pažljivo odmjeriti sve. Dobro razmislite. Ako vas osjećaji preplave pri pogledu na obožavanog muškarca, pokušajte zadržati kontrolu. Prilikom susreta razgovarajte lagano, nemojte prisiljavati momka da se upozna. Ako ste zainteresirani za njega, trebao bi vas prvi pozvati na sastanak.

Video: 7 znakova da ste zaljubljeni

Preporučujemo čitanje


Ostavite komentar

za slanje

avatar
wpDiscuz

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

Još nema komentara! Radimo na tome da to popravimo!

štetočina

ljepota

popravci